Woning aankopen regio Eindhoven

Pakketten en tarieven

U kunt het aankopen van uw woning geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit twee pakketten: 

 

Pakket 1 Full Service aankoopbegeleiding

Oosterbosch Makelaardij neemt u in dit pakket al het werk rond de aankoop van uw huis uit handen, van het zoeken tot en met de ondertekening van het contract bij de notaris. 

Aan de hand van uw wensen maken wij uit het woningaanbod in de betreffende regio een selectie en doen we u een aantal interessante en misschien wel verrassende suggesties aan de hand. Dankzij onze jarenlange ervaring heeft u zo het huis van uw dromen snel gevonden. De woningen die voor u interessant zijn, kunt u eerst zelf bekijken of desgewenst gaan wij de eerste bezichtiging meteen met u mee. De beslissing om het pand daarna wel of niet te kopen hoeft u vervolgens niet alleen te nemen. Na een uitgebreide evaluatie geven we u een objectief advies. Daarna kunnen de onderhandelingen beginnen.   

Tarief

Bij Oosterbosch Makelaardij betaalt u nooit teveel. De kosten bestaan uit 1 vast bedrag zodat u altijd van te voren weet waar u aan toe bent. U betaalt het aangenaam verrassende vaste tarief van € 3750,00 inclusief 21% btw.

meer informatie aanvragen


Pakket 2 Doe-het-zelf module

Heeft u uw droomhuis al op het oog, maar laat u de afhandeling van de koop graag over aan een deskundige? Dan is de doe-het-zelf module ideaal voor u. 

U regelt de eerste bezichtiging zelf en gaat in eerste instantie dus zonder makelaar naar de woning kijken. Bij interesse gaat Oosterbosch Makelaardij op uw verzoek mee met de tweede bezichtiging en evalueert nadien met u de woning en adviseert u hoe verder te handelen. Als u wilt, maken wij met de verkopende makelaar voor u de afspraak voor de tweede bezichtiging. Besluit u het huis te kopen? Oosterbosch Makelaardij behaalt voor u in de onderhandelingen het maximale resultaat en begeleid u daarna in het afrondende traject met de koopovereenkomst en de eindinspectie. U gaat daarna zelf zonder makelaar naar de notaris voor het notarieel transport. Mocht u na de tweede bezichtiging besluiten het pand niet te kopen, dan gaan wij binnen dit pakket nog maximaal twee keer met u mee naar andere woningen kijken. 

Tarief

U betaalt voor de doe-het-zelf-module een all in-prijs van € 1750,- inclusief 21% btw. 

 

meer informatie aanvragen
Deskundig advies op maat

Wij combineren een persoonlijke service met een betaalbare courtage.

Maak een vrijblijvende afspraak en probeer ons uit!

Een woning verkopen? Klik hier

Een woning aankopen? klik hier

Een taxatie nodig? klik hier

Bekijk onze verkoopactie! klik hier

De meest gestelde vragen bij koop/verkoop

Als ik als eerste een afspraak maak voor een bezichtiging, moet de verkopend makelaar dan ook met mij als eerste in onderhandeling? En wat gebeurd er als ik als eerste een bod uitbreng?

 

Wat houdt de drie dagen bedenktijd in voor de koper?

 

Mag een verkoopmakelaar met bezichtigingen doorgaan als er al over een bod van iemand anders onderhandeld wordt?

 

Mag ik als koper advies verwachten van een verkoopmakelaar?

 

Als ik de vraagprijs bied, is de verkoper dan verplicht de woning aan mij te verkopen?  Meer

 

Waardevolle links

VastgoedPro | www.vastgoedpro.nl
NRVT | www.nrvt.nl
Vastgoedcert | www.vastgoedcert.nl
NWWI | www.nwwi.nl
FUNDA | www.funda.nl
Vereniging Eigen Huis | www.eigenhuis.nl
Zibber | www.zibber.nl
Zoekuwenergielabel | www.zoekuwenergielabel.nl
Energielabelvoorwoningen | www.energielabelvoorwoningen.nl
Verbeteruwhuis | www.verbeteruwhuis.nl
Energiecentraal | www.energiecentraal.nl