Disclaimer

 

E-mail disclaimer

Een e-mail bericht (inclusief de bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht ten onrechte heeft ontvangen, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken, maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het bericht daarna te verwijderen. Onrechtmatig gebruik van dit bericht is verboden en het is niet toegestaan om de inhoud van dit bericht, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming te vermenigvuldigen en/of te verspreiden. Aan dit bericht (inclusief de bijlagen) kunnen geen rechten worden ontleend. Oosterbosch Makelaardij aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste en/of onvolledige informatie in dit bericht noch voor de tijdige ontvangst daarvan en/of schade die ontstaat ten gevolge van dit bericht. Oosterbosch Makelaardij staat niet in voor onderschepping of manipulatie van dit bericht door derden noch dat dit bericht vrij is van virussen.   

Website disclaimer

Door het bezoeken en/of het gebruiken van de website van Oosterbosch Makelaardij heeft de bezoeker kennis genomen van onderstaande informatie, dit begrepen en hiermee ingestemd:

Aangeboden informatie 

De website van Oosterbosch Makelaardij wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. De op deze website aangeboden informatie is uitsluitend bedoeld ter indicatie en hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Oosterbosch Makelaardij is verder niet aansprakelijk voor enige schade die ontstaan is door het bezoeken en gebruiken van deze website, noch is zij aansprakelijk voor schade die ontstaat door de verstrekte informatie op deze website en inhoud daarvan, of juist voor het ontbreken van deze informatie.

Wijzigingen/updates


Oosterbosch Makelaardij behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via deze website.

Externe links 


De website van Oosterbosch Makelaardij bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze website. Oosterbosch Makelaardij kan daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links. 

Auteursrechten/intellectueel eigendom


Alle auteursrechten die betrekking hebben op deze website dan wel andere websites waar Oosterbosch Makelaardij haar aanbod presenteert, zoals intellectueel eigendom, auteursrechten en merkenrechten worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is de gebruiker niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Oosterbosch Makelaardij de inhoud van deze website te kopiëren/verveelvoudigen en/of openbaar te maken etc.

Deskundig advies op maat

Wij combineren een persoonlijke service met een betaalbare courtage.

Maak een vrijblijvende afspraak en probeer ons uit!

Een woning verkopen? Klik hier

Een woning aankopen? klik hier

Een taxatie nodig? klik hier

Bekijk onze verkoopactie! klik hier

De meest gestelde vragen bij koop/verkoop

Als ik als eerste een afspraak maak voor een bezichtiging, moet de verkopend makelaar dan ook met mij als eerste in onderhandeling? En wat gebeurd er als ik als eerste een bod uitbreng?

 

Wat houdt de drie dagen bedenktijd in voor de koper?

 

Mag een verkoopmakelaar met bezichtigingen doorgaan als er al over een bod van iemand anders onderhandeld wordt?

 

Mag ik als koper advies verwachten van een verkoopmakelaar?

 

Als ik de vraagprijs bied, is de verkoper dan verplicht de woning aan mij te verkopen?  Meer

 

Waardevolle links

VastgoedPro | www.vastgoedpro.nl
NRVT | www.nrvt.nl
Vastgoedcert | www.vastgoedcert.nl
NWWI | www.nwwi.nl
FUNDA | www.funda.nl
Vereniging Eigen Huis | www.eigenhuis.nl
Zibber | www.zibber.nl
Zoekuwenergielabel | www.zoekuwenergielabel.nl
Energielabelvoorwoningen | www.energielabelvoorwoningen.nl
Verbeteruwhuis | www.verbeteruwhuis.nl
Energiecentraal | www.energiecentraal.nl