Wie zijn wij

Welkom bij Oosterbosch Makelaardij

Een huis is meer dan een dak boven uw hoofd. Een belangrijk deel van uw leven speelt er zich af. Dus bij aankoop, verkoop en taxatie van uw woning heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die zich sterk maakt voor de beste prijs, en steun biedt op momenten dat ú daar behoefte aan heeft.

 

Uw Makelaar Taxateur in Eindhoven en Regio

Aangenaam kennis te maken

Oosterbosch Makelaardij, actief in de regio Eindhoven-Helmond-De Kempen staat al jarenlang bekend als een betrokken makelaar in Eindhoven met een frisse, eigen stijl. Ondanks jarenlange ervaring in de makelaardij hebben we nog steeds de daadkracht en energie van jong talent! Namens Oosterbosch Makelaardij is Iwan Oosterbosch, RM Makelaar & RT Taxateur, u met veel passie, enthousiasme en persoonlijke aandacht graag van dienst!

Service op maat

Oosterbosch makelaardij levert maatwerk. Laat u het hele aan- en verkoopproces over aan een ervaren deskundige, of neemt u liever een deel van het traject zelf ter hand? Geen enkel probleem. Op die momenten dat u specialistische hulp nodig heeft, staan wij voor u klaar. Bijvoorbeeld bij de onderhandelingen, voor een bouwtechnische beoordeling van uw droomhuis of met een taxatierapport. En in alle gevallen werkt Oosterbosch Makelaardij tegen een concurrerende prijs.

Persoonlijke aanpak

Bij de (ver)koop van uw huis maakt u zowel zakelijke als emotionele keuzes. Dat vraagt inlevingsvermogen van uw makelaar. Om uw wensen te bespreken en u van advies te voorzien komt Oosterbosch Makelaardij graag bij u thuis. U wordt tijdens het gehele aan- of verkoopproces begeleid door één contactpersoon die u op de hoogte houdt van de voortgang. Uw makelaar in Eindhoven heeft antwoord op al uw vragen; van nok tot fundering en van bezichtiging tot notaris. Meer informatie 

Deskundig advies op maat

Wij combineren een persoonlijke service met een betaalbare courtage.

Maak een vrijblijvende afspraak en probeer ons uit!

Een woning verkopen? Klik hier

Een woning aankopen? klik hier

Een taxatie nodig? klik hier

Bekijk onze verkoopactie! klik hier

De meest gestelde vragen bij koop/verkoop

Als ik als eerste een afspraak maak voor een bezichtiging, moet de verkopend makelaar dan ook met mij als eerste in onderhandeling? En wat gebeurd er als ik als eerste een bod uitbreng?

 

Wat houdt de drie dagen bedenktijd in voor de koper?

 

Mag een verkoopmakelaar met bezichtigingen doorgaan als er al over een bod van iemand anders onderhandeld wordt?

 

Mag ik als koper advies verwachten van een verkoopmakelaar?

 

Als ik de vraagprijs bied, is de verkoper dan verplicht de woning aan mij te verkopen?  Meer

 

Waardevolle links

VastgoedPro | www.vastgoedpro.nl
NRVT | www.nrvt.nl
Vastgoedcert | www.vastgoedcert.nl
NWWI | www.nwwi.nl
FUNDA | www.funda.nl
Vereniging Eigen Huis | www.eigenhuis.nl
Zibber | www.zibber.nl
Zoekuwenergielabel | www.zoekuwenergielabel.nl
Energielabelvoorwoningen | www.energielabelvoorwoningen.nl
Verbeteruwhuis | www.verbeteruwhuis.nl
Energiecentraal | www.energiecentraal.nl