Verkoop Woning Makelaar Eindhoven

Verkoopbegeleiding

Als u uw huis verkoopt, gaat u ergens anders een nieuwe toekomst tegemoet. Maar het betekent ook afscheid nemen van uw thuis, waar u hopelijk met veel plezier gewoond heeft. Dan wilt u er zeker van zijn dat uw woning op een goede en professionele manier verkocht wordt. Het liefst aan iemand die er net zo graag wil wonen als u al die tijd gedaan heeft.

 

Woning verkopen

Maatwerk voor uw huis

Als ervaren makelaars van vlees en bloed weten we bij Oosterbosch Makelaardij dat de verkoop van een huis de eigenaar vaak niet onberoerd laat. We bieden u dan ook graag een persoonlijke begeleiding. Door ons aan te passen aan uw wensen zorgen we dat het verkooptraject precies zo verloopt als u dat voor ogen heeft. Richt u zich liever op de toekomst in uw nieuwe woning en wilt u geen omkijken hebben naar de verkoop? Dan verzekeren we een vlotte en professionele afhandeling van het gehele verkooptraject en de beste prijs voor uw huis. Bent u graag actief betrokken bij de verkoop? Dan bepaalt u zelf bij welk deel van het verkooptraject u een beroep wilt doen op onze expertise en wat u liever in eigen hand houdt.

Verkoopdiensten

Oosterbosch Makelaardij kan u, afhankelijk van uw wensen, van dienst zijn bij alle aspecten van de verkoop van uw woning. U maakt alleen gebruik van de diensten waar u behoefte aan heeft. 

Waardebepaling

Een succesvolle verkoop begint met een objectieve en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Alle belangrijke aspecten, zoals de onderhoudstaat, de omgeving en functionaliteit van de woning, wegen we zorgvuldig mee om de reële waarde vast te stellen. 

Verkoopprijs

Samen met u bepalen we de verkoopprijs en op basis van uw wensen geven we een persoonlijk verkoopadvies. Vervolgens zetten we samen met u de meest doeltreffende verkoopstrategie uit. 

Verkoopklaar maken

Oosterbosch Makelaardij neemt uw woning nauwkeurig op en geeft een ervaringsdeskundig advies over hoe u uw eigendom verkoopklaar kunt maken. Daarnaast zorgt een professionele fotograaf voor de mooiste foto's/video's en worden er interactieve plattegronden gemaakt. Daarmee laat u uw huis zo goed mogelijk voor de dag komen. U krijgt van ons een full-color brochure en een digitale versie in PDF-formaat waarin uw huis optimaal wordt gepresenteerd.

Aanbieden

Oosterbosch Makelaardij laat geen verkoopkanaal onbenut om uw woning bij de juiste doelgroepen voor het voetlicht te brengen. Alle belangrijke verkoopinstrumenten worden geactiveerd: we melden uw huis aan op o.a. een makelaars-datanetwerk, social media en plaatsen het op de belangrijkste internetsites zoals o.a. Funda.nl, Huislijn.nl, Jaap.nl, Oosterboschmakelaardij.nl etc. 

Koper vinden

Oosterbosch Makelaardij gaat voor u op zoek naar de juiste gegadigden voor uw woning. De koper(s) hebben we snel gevonden. We leiden hem, haar of hen rond in uw woning en zorgen voor een onvergetelijke bezichtiging.  

Onderhandelingen

Een ervaren specialist voert voor u de onderhandelingen voor de beste prijs en de meest optimale voorwaarden. Oosterbosch Makelaardij weet precies hoe het beste resultaat te behalen. 

Afhandeling

Oosterbosch Makelaardij verzorgt de opmaak en het doornemen van de koopovereenkomst, de eindinspectie en de notariële afwikkeling en overdracht. We kennen de weg en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

 

Benieuwd naar wat wij voor ú kunnen betekenen? Maakt gerust  een afspraak, wij komen graag bij u langs.


Pakketten en Tarieven

Deskundig advies op maat

Wij combineren een persoonlijke service met een betaalbare courtage.

Maak een vrijblijvende afspraak en probeer ons uit!

Een woning verkopen? Klik hier

Een woning aankopen? klik hier

Een taxatie nodig? klik hier

Bekijk onze verkoopactie! klik hier

De meest gestelde vragen bij koop/verkoop

Als ik als eerste een afspraak maak voor een bezichtiging, moet de verkopend makelaar dan ook met mij als eerste in onderhandeling? En wat gebeurd er als ik als eerste een bod uitbreng?

 

Wat houdt de drie dagen bedenktijd in voor de koper?

 

Mag een verkoopmakelaar met bezichtigingen doorgaan als er al over een bod van iemand anders onderhandeld wordt?

 

Mag ik als koper advies verwachten van een verkoopmakelaar?

 

Als ik de vraagprijs bied, is de verkoper dan verplicht de woning aan mij te verkopen?  Meer

 

Waardevolle links

VastgoedPro | www.vastgoedpro.nl
NRVT | www.nrvt.nl
Vastgoedcert | www.vastgoedcert.nl
NWWI | www.nwwi.nl
FUNDA | www.funda.nl
Vereniging Eigen Huis | www.eigenhuis.nl
Zibber | www.zibber.nl
Zoekuwenergielabel | www.zoekuwenergielabel.nl
Energielabelvoorwoningen | www.energielabelvoorwoningen.nl
Verbeteruwhuis | www.verbeteruwhuis.nl
Energiecentraal | www.energiecentraal.nl