Woning verkopen regio Eindhoven

Pakketten en tarieven

U kunt het verkopen van uw woning geheel of gedeeltelijk aan ons overlaten. Afhankelijk van uw wensen heeft u de keuze uit drie pakketten:

 

 

Pakket 1 Full Service verkoopbegeleiding

Oosterbosch Makelaardij neemt de verkoop van uw woning helemaal uit handen: u hoeft niets te doen. Natuurlijk houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang en nemen we alle stappen in nauw overleg met u. U heeft immers het laatste woord. 

Tarief

Voor de volledige afwikkeling van de verkoop van uw huis - van prijsbepaling tot en met het notarieel transport - betaalt u een aangenaam verrassende pakketprijs van 1 vast courtagebedrag inclusief 21% btw. Er zijn 3 verschillende pakketprijzen die elk zijn onderverdeeld in een bepaalde  vraagprijs-bandbreedte. 

De opstartkosten om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren zitten hierbij inbegrepen. Denk hierbij o.a. aan een plaatsing op Funda, professionele fotografie, digitale plattegronden en een meetrapport.

 

meer informatie aanvragen

 

Pakket 2 Doe-het-zelf module

Geeft u het voorwerk graag uit handen, maar wilt u zelf actief betrokken zijn bij de verkoop van uw woning? Dan kunt u zelf de bezichtigingen, de eindinspectie en de overdracht bij de notaris verzorgen. Uiteraard weet u zich daarbij te allen tijde gesteund door ons deskundig advies. Naar alle andere aspecten van de verkoop heeft u geen omkijken; die regelen wij voor u. 

Tarief

U betaalt voor de doe-het-zelf-module een bedrag van € 1750,- incl. 21% btw.

Bij aanvang van het verkoopproces betaald u daarnaast een opstarttarief om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Denk hierbij o.a. aan een plaatsing op Funda, professionele fotografie, digitale plattegronden en een meetrapport.

 

Meer informatie aanvragen


Pakket 3 Deeldiensten

U bepaalt de taakverdeling tussen uzelf en de makelaar helemaal zelf. Wilt u ons alleen inschakelen voor bijvoorbeeld het opstellen van de brochure, het verzorgen van de bezichtigingen of de koopovereenkomst? Alles is mogelijk. Onze expertise staat geheel tot uw beschikking, maar u bepaalt zelf van welke diensten u gebruik maakt. Uiteraard maken we goede afspraken over de taakverdeling en leggen we ieders verantwoordelijkheid duidelijk vast. 

Tarieven

Als u veel zelf wilt doen, wilt u dat natuurlijk ook merken in de makelaarskosten. Oosterbosch Makelaardij rekent dan ook voor de deeldiensten buitengewoon aantrekkelijke tarieven. Meer informatie over de mogelijke deeldiensten en de bijbehorende tarieven verstrekken we graag op aanvraag. 

 

Meer informatie aanvragen

Deskundig advies op maat

Wij combineren een persoonlijke service met een betaalbare courtage.

Maak een vrijblijvende afspraak en probeer ons uit!

Een woning verkopen? Klik hier

Een woning aankopen? klik hier

Een taxatie nodig? klik hier

Bekijk onze verkoopactie! klik hier

De meest gestelde vragen bij koop/verkoop

Als ik als eerste een afspraak maak voor een bezichtiging, moet de verkopend makelaar dan ook met mij als eerste in onderhandeling? En wat gebeurd er als ik als eerste een bod uitbreng?

 

Wat houdt de drie dagen bedenktijd in voor de koper?

 

Mag een verkoopmakelaar met bezichtigingen doorgaan als er al over een bod van iemand anders onderhandeld wordt?

 

Mag ik als koper advies verwachten van een verkoopmakelaar?

 

Als ik de vraagprijs bied, is de verkoper dan verplicht de woning aan mij te verkopen?  Meer

 

Waardevolle links

VastgoedPro | www.vastgoedpro.nl
NRVT | www.nrvt.nl
Vastgoedcert | www.vastgoedcert.nl
NWWI | www.nwwi.nl
FUNDA | www.funda.nl
Vereniging Eigen Huis | www.eigenhuis.nl
Zibber | www.zibber.nl
Zoekuwenergielabel | www.zoekuwenergielabel.nl
Energielabelvoorwoningen | www.energielabelvoorwoningen.nl
Verbeteruwhuis | www.verbeteruwhuis.nl
Energiecentraal | www.energiecentraal.nl