Aankoopscan

Gratis aankoopgesprek

Oosterbosch Makelaardij, uw makelaar in Eindhoven, komt graag vrijblijvend bij u thuis voor een gratis aankoopgesprek om u te informeren over de mogelijkheden van het aankoopproces.

 

Ik wil een woning kopen!

In de huidige woningmarkt wisselen huizen weer snel van eigenaar. Vlot schakelen en actief handelen is vaak nodig om het huis van uw dromen niet aan uw neus voorbij te laten gaan. Momenteel zijn er namelijk meer kopers op de kust nu de vraag naar woningen het aanbod overstijgt. 

Goede heldere randvoorwaarden en een reële aankoopprijs navenant de gewildheid van het object, zijn erg belangrijk om in de juiste verhouding bij de wederpartij neer te leggen zodat de kans zo groot mogelijk is de woning gegund te krijgen. Wij als aankoopmakelaar weten precies hoe dit op een juiste manier aan te pakken. We komen immers voor uw belangen op en zullen ons uiterste best doen om voor u de beste deal te realiseren. 

Tijdens het intakegesprek leggen we u uiteraard alle mogelijkheden uit van onze verschillende aankoop pakketten en zetten we het te volgen aankoopproces uiteen gebaseerd op uw persoonlijke wensen. Ook verplichtingen waar u als koper mee te maken krijgt worden besproken, zoals bijvoorbeeld uw onderzoeksplicht, financieringsvoorbehoud, drie dagen bedenktermijn etc. Desgewenst kunnen we ook het verkooptraject voor u verzorgen indien u uw huidige woning nog wilt verkopen. 

Ook kunnen wij u in de breedte adviseren over onze samenwerkverbanden met andere belangrijke professionals die er samen voor zorgen dat de aankoop van uw woning zo goed en soepel mogelijk verloopt. Denk hierbij aan ons netwerk van o.a. erkende hypotheekadviseurs, bouwkundigen en notarissen.

 

Wilt u uw droomhuis met succes aankopen? Bel ons voor een gratis en vrijblijvende aankoopscan. Wij komen graag bij u langs. 

Deskundig advies op maat

Wij combineren een persoonlijke service met een betaalbare courtage.

Maak een vrijblijvende afspraak en probeer ons uit!

Een woning verkopen? Klik hier

Een woning aankopen? klik hier

Een taxatie nodig? klik hier

Bekijk onze verkoopactie! klik hier

De meest gestelde vragen bij koop/verkoop

Als ik als eerste een afspraak maak voor een bezichtiging, moet de verkopend makelaar dan ook met mij als eerste in onderhandeling? En wat gebeurd er als ik als eerste een bod uitbreng?

 

Wat houdt de drie dagen bedenktijd in voor de koper?

 

Mag een verkoopmakelaar met bezichtigingen doorgaan als er al over een bod van iemand anders onderhandeld wordt?

 

Mag ik als koper advies verwachten van een verkoopmakelaar?

 

Als ik de vraagprijs bied, is de verkoper dan verplicht de woning aan mij te verkopen?  Meer

 

Waardevolle links

VastgoedPro | www.vastgoedpro.nl
NRVT | www.nrvt.nl
Vastgoedcert | www.vastgoedcert.nl
NWWI | www.nwwi.nl
FUNDA | www.funda.nl
Vereniging Eigen Huis | www.eigenhuis.nl
Zibber | www.zibber.nl
Zoekuwenergielabel | www.zoekuwenergielabel.nl
Energielabelvoorwoningen | www.energielabelvoorwoningen.nl
Verbeteruwhuis | www.verbeteruwhuis.nl
Energiecentraal | www.energiecentraal.nl